Προπληρωμένες Κάρτες

Η αύξηση της ζήτησης για προπληρωμένες κάρτες είναι επίσης από την αυξανόμενη δημοτικότητα των...

Η αύξηση της ζήτησης για προπληρωμένες κάρτες καθοδηγείται από την αυξανόμενη δημοτικότητα των προπληρωμένων δωροκαρτών, οι οποίες αντικαθιστούν τις συμβατικές δωροεπιταγές, παρέχοντας έτσι στους καταναλωτές τεράστια ευελιξία και ευκολία στη λειτουργία τους. Οι προπληρωμένες κάρτες διαδρομών αποδεικνύουν την αυξανόμενη δημοτικότητα ως μια ασφαλή και βολική εναλλακτική λύση για ταξιδιωτικές επιταγές.

Οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο είναι το επίκεντρο για την καταβολή μισθών, τα οφέλη, κάνοντας και λοιπές πληρωμές μέσω προπληρωμένων καρτών.

Όπως αναφέρει η νέα έκθεση της έρευνας αγοράς σχετικά με προπληρωμένες κάρτες, οι Ηνωμένες Πολιτείες αποτελούν τη μεγαλύτερη αγορά σε ολόκληρο τον κόσμο με την κυριαρχία της να υποστηρίζεται από τη σημαντική έκδοση των δωροκαρτών, κάρτες ανταμοιβής, ταξιδιωτικές κάρτες και γενικής χρήσης επαναφορτιζόμενες κάρτες σε σημαντικούς τομείς τόσο των κυβερνήσεων όσο και των επιχειρήσεων, της υγειονομικής περίθαλψης, των μεταφορών καθώς και την εμπορία.

prepaid cards

Βρείτε μας στο:

 

button icontexto inside linkedin

 logo youtube png 27 icontexto inside google

Σχετικά με Εμάς

Οι διαχειριστές των πληρωμάτων, έχουν την ανάγκη να διαχειρίζονται την μισθοδοσία, με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες στα μέλη των πληρωμάτων τους. Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο, στην εταιρία Global Payment Solutions Ltd, έχουμε σχεδιάσει και εξελίξει, μία αποτελεσματική και ευέλικτη λύση μισθοδοσίας... 

Τα Γραφεία μας

Global Payment Solutions Ltd.

Διεύθυνση
Διομήδους 3,
Στρόβολος, 2ος Όροφος,
2024 Λευκωσία, Κύπρος
 
Τηλέφωνο Επικοινωνίας

(CY): +357 2226 8373